Благочинний Дніпровського благочиння передав гуманітарну допомогу до районного центру соціального обслуговування.

Милостыня есть искусство, которого училище находится на небесах, а учитель не человек, но Бог.

Святитель Иоанн Златоуст

15 серпня 2022 року з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія благочинний Дніпровського благочиння і настоятель храму апостола та євангеліста Марка протоієрей Іоанн Свередюк передав до районної соціальної установи благодійну гуманітарну допомогу загальною кількістю 500 кілограмів.

Допомога включала продуктові набори (м’ясні консерви, макаронні вироби, рис, крупи), засоби особистої гігієни (мило, гелі, шампуні, зубні щітки та пасти, серветки, памперси).

Територіальний центр соціального обслуговування Дніпровського району міста Києва опікає і піклується про тисячі людей які потребують допомоги.
До соціального центру звертаються літні люди, багатодітні сім’ї, малозабезпечені, люди з інвалідністю та ВПО.

Останнім часом в особливій увазі і підтримці нуждаються біженці, які втратили своє житло і зараз переживають складні випробування. Милістю Божою наша парафія мала змогу проявити християнську любов і передати благодійну допомогу.

Всі благі справи робимо у Славу Божу!

Ми разом, ніхто не самотній!
Творимо добрі справи разом!!!
Підтримати нашу місію милосердя можна фінансово (переказавши кошти на карту 4149 6090 1275 2707 чи пожертвувати у храмі апостола Марка), продуктами, одягом, іграшками та засобами гігієни.
Пожертвувати через ПриватБанк можно за цим посиланням.

При наявності питань чи пропозицій звертайтесь до волонтера Нікіти за номером: 0971775770.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *